Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás háztól házig
Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Mit tegyünk ha vizeletes vagy hányadékos lesz a szőnyegünk?

2017.04.21 - 21:50
Az egyik leggyakoribb kérdésre próbálunk most válaszolni azokank az kétségbe esett ügyfeleknek akiknél megesik ez a sajnálatos baleset,pl kisállat vizelet kerül a szőnyegre vagy a kisgyermek rosszullét miat a szőnyegre hány..

Az első és legjobb megoldás azonnal szőnyegtisztítót hívni vagy tisztítóba vinni a szőnyeget. Minden esetben ez a legjobb megoldás mert házilagosan sok esetben a foltot ki is tudja szedni az ügyfél viszont a tapasztalat az hogy a szag megmarad sőt házi tiszítás után rosszabb.

Az ilyen jellegű szennyeztségnél nem csak a foltokat kell eltávolítani hanem a gombákat és baktériumokat amik a szagot okozzák!

Ezt házilag szinte lehetetlen eltávílitani. Elfedni bizonyos mértékben lehet csak nem hatásos.

Természetsen azért próbáljuk meg felitatni-felszerdni a szőnyegről a szennyeződést, szükség esetén kevés vizzel és sima samponnal próbáljuk tisztogatni a szennyezett részt./ ez leginkább a hányadékos szennyeződésnél segít/  De ne használjunk maró hatású tisztítószereket mert az a szőnyegszálait tönkre teszi és csúnya folt is maradhat a helyén.

A vizeletes szőnyegnél ne ázztasuk a szőnyeget be, mert csak jobban szétterül a szőnyegben és nagyon kellemetlen illata lesz.

Vannak olyan cégek akik kimondott baktérium elleni szereke gyártanak amit kevés vízben feloldva a szőnyegre kell permetezni és hagyni amig megszárad.Majd ezt követően kell a szőnyeget megfelelő tisztítószerrel (szőnyegtisztítószerrel) tisztítani.

 

Title Text
Nem lépek be.