Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás háztól házig
Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Szőnyegtisztítás

Üzemi szőnyegtisztítás kedvező áron   

Megrendelés: +36706202054

Bízza ránk a tisztítás minden lépését! A foltos, szennyezett szőnyeget elszállítjuk otthonából, speciális gépeinkkel megtisztítjuk, majd teljesen száraz állapotban juttatjuk vissza Önnek. Így a felgöngyölítéssel és a cipekedéssel sem kell bajlódnia, és otthonában sem keletkezik por a takarítás során.

Fontos információ:
Ön hivatalos pecséttel ellátott szállítólevelet kap munkatársunktól, minden átvett szőnyegről. Természetesen fizetéskor számlát vagy pénztárgéppel nyomtatott nyugtát is ad kollégánk. Tevékenységre kötött biztosítással rendelkezünk.

Ha erősen szennyezett a szőnyege, vagy  vizeletes -ürülékel szennyezett ,kérem a megrendeléskor jelezze!  Vizeletes, ürülékes, szennyvizzel ázott, hányásos szőnyegeket csak fertőtlenítő tisztítással vállaljuk! Ezekre a szőnyegekre Garanciát nem vállalunk!

A foltokra garanciát nem vállalunk, ezek csak a tisztítás során derül ki hogy eltávoítható-e?! Természetesen mindent megteszünk a sikerért!

Fizetési lehetőségek: Készpénz, vagy Bankkártyával.

Helyszíni szőnyegtisztítás egyszerűen, szakszerűen

  • Padlószőnyegek, modulszőnyegek és egyéb ipari szőnyegek helyszíni tisztítása.
  • Ideális, ha sok szőnyeg vár tisztításra, vagy mozgatásuk és szállításuk nehezen megoldható.
  • Cégek, közületek és magánszemélyek is igénybe vehetik szolgáltatásainkat.
  • Tökéletes megoldás kiadó lakások esetében, ha gyors, azonnali tisztításra van szükség.
  • Szoba-szőnyegtisztítást helyszínen nem végzünk!

Munkafolyamatainkat vegyész technikus ellenőrzi!

Budapesten és környékén

Szőnyegtisztítást nem csak Budapest teljes területén, de az alábbi településeken is vállalunk: Érd, Diósd, Törökbálint, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő, Szada, Szentendre. Ha máshol szeretné igénybe venni szolgáltatásaink valamelyikét, hívjon minket telefonon, vagy írjon e-mailt!

Bízza a profikra!

A házi szőnyegtisztítás - túl azon, hogy a legtöbb esetben nem elég hatékony - akár tönkre is teheti a szőnyeget. A szakmában „rögzített foltnak” hívjuk az olyan szennyeződést, amit házilag próbáltak kezelni - sikertelenül. Az ilyen szennyeződés sajnos sokszor eltávolíthatatlan, így nem éri meg kockáztatni.

Bízza a tisztítást felkészült szakemberekre, akik garantáltan nem tesznek kárt a szövetben!

Kérjen tanácsot szakértőinktől, keressen minket elérhetőségeinken!

 

Fontos információ:
Ön hivatalos pecséttel ellátott szállítólevelet kap munkatársunktól, minden átvett szőnyegről. Természetesen fizetéskor számlát vagy pénztárgéppel nyomtatott nyugtát is ad kollégánk. Tevékenységre kötött biztosítással rendelkezünk.

Title Text
Nem lépek be.