Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás háztól házig
Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakori kérdésekre ime néhány válasz:

Ügyfélbiztonság: 

Az általunk elszállított szőnyegekről a szállító munkatársunk hivatalos pecséttel elláttot szállítólevelet ad, illetve fizetéskor az előírásoknak megfelelően számlát vagy pénztárgéppel nyomatott nyugtát ad. Vállalkozásunk  tevékenységre kötött biztosítással rendelkelkezik az ügyfeleink tulajdonában lévő átvett textilekre.

-Van-e lehetőség egyik címről elvitetni a szőnyegeket és másik címre vissza szállitatni tisztítás után, Pl. költözéskor?  

Válasz: Igen , a felsorolt szolgáltatási területeken belül dijtalan.

- Van-e lehetőség a szőnyegtárolására?

Válasz: igen, megbeszélés kérdése.

-Vállalnak-e garanciát a szőnyegekre?

Válasz: A szőnyeg épségére igen, cégünk biztosítással is rendelkezik.  A foltokra és erősen szennyezet szőnyeg 100% tisztaságára nem tudunk garanciát adni.

(Ha erősen szennyezett a szőnyege, vagy  vizeletes -ürülékel szennyezett ,kérem a megrendeléskor jelezze!  Vizeletes, ürülékes, szennyvizzel ázott, hányásos szőnyegeket csak fertőtlenítő tisztítással vállaljuk! Ezekre a szőnyegekre Garanciát nem vállalunk!)

-Van -e sürgőségi felár?

Válasz: nincs

-Hogyan adhatom le a rendelésemet?

Válasz: Telefonon, e-mailben, vagy az Elérhetőségeink menüpont üzenet küldő lap kitöltésével.

-Fizetési lehetőségek: Készpénzzel Bankkártyával. Cégek részére Átutalással.

Szállitás menete: előre megbeszélt 2-3 órás idő intervallum van a szállitást végző munkatársunk 30 perccel a szállítás előtt telefonál és egyezetett az ügyfélel a kiszállitásról. 

 

Fontos információ:
Ön hivatalos pecséttel ellátott szállítólevelet kap munkatársunktól, minden átvett szőnyegről. Természetesen fizetéskor számlát vagy pénztárgéppel nyomtatott nyugtát is ad kollégánk. Tevékenységre kötött biztosítással rendelkezünk.

Title Text
Nem lépek be.